Turinoita täplähurmasta

Tänään oli mahtava päivä . Kävimme SUROK kansainvälisessä kissanäyttelyssä Vantaalla ja mukana oli Lissu (Lipstick Stain) ja Karma (Instant Karma). Muuten ei niin erikoinen käynti, mutta Lissu oli ilmoitettuna luokkaan 13b, eli rotuhyväksyntä. Kahden kansainvälisen tuomarin (Dorte Kaae ja Sirpa Lindelöf) toimesta Lissu hyväksyttiin rotuun ja sai...

Kevät ja alkukesä on ollut melkoista reissaamista. Ollaan Karman ja Kodan kanssa kierrelty Suomea näyttelyiden merkeissä ja onhan sieltä menestystäkin tullut. Aivan huikeaa aikaa!! Kaiken lisäksi on näyttelyissä nähty myös Snoopya (SoulShaker) joka on pentuluokassa esiintynyt hienosti ja tuomarin paras valinnoissakin on pärjätty upeasti. Loistavan...

Pentuarkea

27.02.2023

Pentuaika on ihanaa ja tapahtumarikasta. Mahtavaa saada seurata pentujen kasvua ja kehitystä. Niiden hulluja leikkejä ja uhkarohkeita temppuja. Persoonallisuudet erottuu toisistaan, vaikka kaikki ovatkin pussaavia, läheisriippuvaisia, sosiaalisia termiittejä. Juuri kuten ocin kuuluukin! :)

Rebelin ja Kodan pentuja odotettiin kovasti ja vihdoin viimein 7.12.2022 pennut syntyivät sijoituskodissa, suurina ja terhakoina maailmaan. Pentujen painot olivat 113-130g. (2 tyttö ja 3 poikaa).

Aika tuntuu nykyään juoksevan ihan omia menojaan, eikä mukana meinaa pysyä. Hiukan saatiin kuitenkin haaveita jo suunnitelmiksi, ja toiveissa olisi Rebelille ja Kodalle vauvoja vielä tämän vuoden lopussa. Jos astutus onnistuu, pennut syntyvät ja kasvavat Itäkeskuksessa, Miran perheen hellässä hoivassa :)

Moto (FI*Uniikki Morfeus) on aina ollut ihanaa matka- ja näyttelyseuraa. Se on onnellinen kun saa huomiota ja lisäksi, kukapa ei hotellissa viihtyisi?! Näyttelyt on meillä ollut aina enemmän ja vähemmän kuvioissa ja menestys niissä on Moton osalla ollut vaihtelevasti keskivertoa tai erittäin hyvää.

FI*SonSon, Outi Vallenius

ocicato24@gmail.com 

Kuvien ja tekstien lainaaminen ilman lupaa kielletty! 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita