Näyttelytouhuja

10.07.2023

Kevät ja alkukesä on ollut melkoista reissaamista. Ollaan Karman ja Kodan kanssa kierrelty Suomea näyttelyiden merkeissä ja onhan sieltä menestystäkin tullut. Aivan huikeaa aikaa!! Kaiken lisäksi on näyttelyissä nähty myös Snoopya (SoulShaker) joka on pentuluokassa esiintynyt hienosti ja tuomarin paras valinnoissakin on pärjätty upeasti. Loistavan lemmikkikodin lisäksi on ihan huikeaa, että Snoopyn perhe on kiinnostunut myös näyttelymaailmasta :)

Meillä näyttelyissä käydään kissojen ehdoilla. Mikäli reissaaminen tai näyttelyhallissa olo ahdistaa, me emme sinne mene ja nautimme kotona olosta. Tällä hetkellä omieni kohdalla on kuitenkin ollut ilo huomata, että kissat nauttivat mukana olosta ja varsinkin hotellin puhtaista lakanoista :D  Näinpä siis käymme näytillä ja "lomalla" kun sattuu näyttely oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan.

Alla kuvia (Tessa.lv) viimeisimmästä näyttelystä, jossa Kempeleessä POROKin näyttelyissä oli 3 arvostelua. Näistä Karma nappasi 3 tuomarin parasta ja kahdesta Best in show VOITOT!  Koda oli myös mukana ja esiintyi hienosti saaden kaikista arvosteluista sertit ja niukat häviöt tuomarin paras valinnoissa.

Nähdään näyttelyissä!! :)FI*SonSon, Outi Vallenius

ocicato24@gmail.com 

Kuvien ja tekstien lainaaminen ilman lupaa kielletty! 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita