Violetti-pentue 

SYNTYNYT 

2.2.2022


 FI* Punakuun Eye of the Tiger x Gold Bastet King Ring

Pennut syntyivät ja kasvoivat reilu 14 viikkoisiksi  Lappeenrannassa FI*Punakuun Sinin hellässä hoivassa.

Tämä oli ensimmäinen pentueeni ja kaiken lisäksi Kissaliitolta anottu erikoislupapentue. Pentuja on kaksi; hopeatäplikäs tyttö ja hopeatabby poika.

Yhdistelmän tarkoitus on kasvattaa ocicatin monimuotoisuutta ja samalla vahvistaa täplikkään kuvion täplää sekä puhdistaa hopeaväriä.

Pennut rekisteröitiin Suomen Kissaliittoon, jolloin he saivat XSH rekisterikirjan ja kohderotuna on ocicat. Seuraavasta polvesta on jo mahdollista saada pennuille virallinen OCI-rekisterikirja, hyväksynnän jälkeen.

Melkein 10 viikkoa ikää 14.2.2022

5½ viikkoiset ipanat :)

pennut 3 viikkoisena.

Touhua riittää 6.3.2022

Pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa jo ajat sitten ja minä saan koneen vasta päivityksiä varten auki.APUA! Molemmat pennut löysivät itselleen aivan täydelliset palvelijat ja onnekseni molempia on mahdollisuus käyttää jatkoon. Tämä jos mikä on kasvattajalle suoranainen lottovoitto, jollei ehkä enemmänkin. Facebookissa kannattaa seurata meitä,...

Tänään oli pennuilla taas jännittävä päivä. Leikin ja kuvausten jälkeen oli aika matkustaa eläinlääkäritädin luo, jossa pennut sai ensimmäiset rokotukset ja mikrosirut. Reippaat ja rohkeat muksut matkusti autossa, omassa boksissaan hienosti hiljaa. Eläinlääkärissä hieman jänskätti, mutta mallikkaasti ne käyttäytyivät :)

12.3. oli pennuilla ilon päivän, kun pentuaitaus otettiin pois ja saivat haltuunsa koko makuuhuoneen. Hyvin on pentuja palluteltu ja sosiaalistettu, kun ensimmäinen kynsienleikkuu meni, kuin niitä olisi leikattu aiemminkin. Niin reippaita!

Torstaina 3.3.2022 oli se päivä, kun pentujen rekisteröinti lähetettiin Kissaliittoon. Normaalisti rekisteröinti suoritetaan Omakissa-palvelun kautta sähköisesti, mutta kun nyt on kyseessä astutuserikoislupa, piti rekisteröinti tehdä hieman erilailla.

Aika menee hurjaa vauhtia ja tänään tuli mittariin jo 3 viikkoa! Tikrulla riittää maitoa ja painot nousee tasaisesti (Lissu 436g ja Masa 430g). Pennut kiinnittävät jo huomiota kaikkeen ympärillä tapahtuvaan, tillittävät pesästään ihmistä ja möngertävät aluettaan tutkien. Emo Tikru oli sitä mieltä, että ne vois vaikka jo muuttaa ja kuskasi Lissua...

Pennuilla ikää 12 päivää ja painoa molemmilla reilu 300g. Silmät olleet molemmilla jo pari päivää auki. Kaksikko kasvaa todella hienosti ja emo Tikru hoitaa niitä supermammana. Tikrulla hormonit myllertää vielä hurjasti ja se suojelee pentujaan kuin leijonaemo ja tästä syystä "ylimääräiset" pentujen palluttelut on jätetty tekemättä.

Vihdoin ovat ensimmäiset SonSon-pennut maailmassa! Synnytys alkoi 2.2. klo 01.10 ja oli todella nopea. Kaikki meni synnytyksen puolesta kuin ohjekirjan mukaan ja Tikru oli oikea supermamma. Ensimmäinen pentu syntyi 02.19 ja viimeinen 02.45

Perjantai 21.2. ja laskettuun aikaan on n.12 päivää. Tikrun masu kasvaa hyvää vauhtia ja liikettä on ollut havaittavissa jo hyvä tovi. Aktiivisuutta ei näiltä karvavarpailta ainakaan puutu :)

FI*SonSon, Outi Vallenius

ocicato24@gmail.com 

Kuvien ja tekstien lainaaminen ilman lupaa kielletty! 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita