Moto sai uuden tittelin!

31.07.2022

Moto (FI*Uniikki Morfeus) on aina ollut ihanaa matka- ja näyttelyseuraa. Se on onnellinen kun saa huomiota ja lisäksi, kukapa ei hotellissa viihtyisi?! Näyttelyt on meillä ollut aina enemmän ja vähemmän kuvioissa ja menestys niissä on Moton osalla ollut vaihtelevasti keskivertoa tai erittäin hyvää. 

Leikkaamattomana me kerättiin sertejä ja muutamat tuomarin sekä värin parhaat, mutta paneelista ei voittomäärää ääniä irronnut.

Kastraattina tuli yllätyksenä sen keskivertoa parempi menestys, koska kategoriassa kolme kilpailu on kovaa ja kastraateilla on ilokiloja melko usein alkanut vyötäisille kertyä. Onneksemme poika pitää itse huolen siitä, että kroppa on pysynyt timminä ja me palvelijat puolestamme pidetään huoli laadukkaasta ruoasta, jotta myös turkki on kantajansa veroinen. Erään tuomarin sanoja lainaten: "Tämä kissa on kuin viini !"

 Tulokset vaihtelee todella paljon päivästä ja tuomarista riippuen. "Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä" . Toinen arvostaa esim. kokonaisuutta, luonnetta ja käsiteltävyyttä. Toinen saattaa keskittyä päähän ja ilmeeseen. Pieniä nyansseja, jotka sitten kallistuvat milloin kenenkin voitoksi.

Lopulta voimme kuitenkin todeta, että meillä on ensimmäinen kanelin värinen ocicat, joka saa ylpeänä kantaa nimensä perässä titteliä DSM!!! (Distinguished Show Merit)


kuva:tessa.lv


FI*SonSon, Outi Vallenius

ocicato24@gmail.com 

Kuvien ja tekstien lainaaminen ilman lupaa kielletty! 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita